Nieuwe projectgroep in oprichting zoekt zangeres (én muzikanten!)

  • Project Beatles

    Wij zoeken een mezzo sopraan met een ruime ervaring, ook in solozang, die geen moeite heeft met performen. De leeftijdsindicatie is tussen de 35 en 50 jaar.

    De zangsectie van de groep zal bestaan uit 3 mannen en 3 vrouwen. Het project waarmee gestart wordt bestaat puur uit nummers van The Beatles. Van deze nummers worden eigen arrangementen geschreven en ze worden gebracht op een heel eigen wijze. De nummers zullen in verschillende samenstellingen gezongen worden; als groep, solo's, duetten etc. De mezzo sopraan die wij zoeken is de laatste die de zangsectie compleet moet gaan maken.

    De repetities starten na de zomervakantie, op maandagavond in Geldrop. In eerste instantie wordt er alleen gerepeteerd met de zangers, later zal er ook een complete band gevormd gaan worden. De band zal bestaan uit een toetsenist, sologitarist, slaggitarist, bassist, drummer, koperblazers (trompet, saxofoon, schuiftrombone) en strijkers (viool, cello). Voor de band bestaan ook nog vacatures die op een later tijdstip vervuld zullen gaan worden. De prioriteit ligt voor nu bij de zangeres, maar mocht je als muzikant geïnteresseerd zijn, laat dit dan ook vooral even weten.

  • Music4voices

    Hebben jullie eraan gedacht om voor de eigen arrangementen de vereiste toestemming van de rechthebbenden te regelen?