Graag willen we laten weten dat er in september een nieuw koor start in regio Leiden: Hope Gospel Soul Choir!

We zijn daarom op zoek naar enthousiaste zangers die zich bij ons koor willen aansluiten. We nodigen je dan ook graag uit om een keer een repetitie bij te wonen zodat je kunt kijken of ons koor bij je past.

De bedoeling is om met dit nieuwe koor flink aan de weg te gaan timmeren en hopelijk zsm optredens in de regio en er buiten te kunnen realiseren. We zullen gaan voor grote projecten zoals daar zijn concerten en ook trips naar het buitenland. Daarnaast zullen we natuurlijk ook in kleinere settings optreden zoals daar zijn kerkdiensten, trouwerijen, bredijfsfeesten, etc.

Op het repertoire staan bekende gospel en soulnummers als Oh happy day, Swing low, Ain't no Sunshine en Son of a Preacherman maar bijvoorbeeld ook popnummers zoals Man in the mirror en You've got a friend.

De repetities zijn vanaf 5 september elke dinsdagavond van 20:00 tot 22:00 uur in de Havenkerk Sassenheim Bijweglaan 4, 2171 GS Sassenheim. Wil je meer weten over zingen bij Hope Gospel Soul Choir Check dan: www.hopegsc.nl of facebook.com/hopegsc voor meer informatie Of stuur ons even een mail (info@hopegsc.nl) zodat we je op de hoogte kunnen houden van het laatste nieuws.

We zien je graag in september op een van de eerste repetities.

Ben van Gooswilligen en Bob Koorn